Ατλαντίδα Εκδρομές στην Καλντέρα με καραβάκι ηφαίστειο ζεστά νερά

Ξενοδοχείο Atlantida: Εκδρομές

Σημείωση: Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στους πελάτες που έχουν κράτηση στο ξενοδοχείο μας.

Σαντορίνη Εκδρομές Στην Καλντέρα

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας έτσι ώστε να έχουν μια ευχάριστη διαμονή στο ξενοδοχείο μας Για αυτόν τον λόγο, το ξενοδοχείο κάνει όλη την οργάνωση και κανει κρατήσης για λογαριασμό σας χωρίς καμία επιβάρυνση, ή προκαταβολή για την εκδρομή, Ηφαίστειο - Θερμές Πηγές - Θηρασιά.

Σχετικά με την εκδρομή

Το παραδοσιακό πλοίο κάνει καθημερινά αυτή την εκδρομή από την Οία. Με την αναχώρηση του σκάφους από το λιμάνι του Αμμούδιου, το πλοίο κινείται προς την πρώτη στάση του οπού είναι το ηφαιστείο της Σαντορίνης (Νέα Καμένη) και σταματά για περίπου 1,30 ώρα. Εδώ οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν τον κρατήρα ηφαιστείου.
Η δεύτερη στάση του πλοίου είναι μεταξύ των δύο ηφαιστειακών νησιών στα λεγόμενα ζεστά νερά. Το σκάφος σταματάει για περίπου 1 ώρα, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν στα νερά του ηφαιστείου.
Τελευταίος σταθμός του ταξιδίου είναι το νησί της Θηρασίας, εδώ μπορείτε να έχετε ένα γεύμα σε ένα από τα παραδοσιακά ταβερνάκια ή μπορείτε να επισκεφθείτε το παραδοσιακό χωριό του Μανωλά.


Σας συνιστούμε να πάρετε μαζί σας γυαλιά ηλίου, αθλητικά παπούτσια, πετσέτα και καπέλο.


.

.

.

scrollup

Πάνω
Κάτω

scrolldown