Οία Σαντορίνη - ξενοδοχείο στην Οία - Ξενοδοχεία

- -
 
prind το ξενοδοχείοΕκτυπώστε αυτή τη σελίδα
bookmark το ξενοδοχείοΠροσθήκη στ' αγαπημενα
ξενοδοχείο atlantida villas αρχική σελίδα στην οίαΑρχική σελίδα
 
 

Atlantida villas ξενοδοχείο, Οία Σαντορίνη ξενοδοχεία διαμερίσματα, διαμονής σουίτες, διαμονή στην Οία (Ία) Σαντορίνη.

 
Ενημερώσης
Μην χάνετε τις προσφορές μας! Προσφορές, εκθέσεις, εκδηλώσεις ...
 
 
 
 

Atlantida Villas στην Οία Σαντορίνη, αποστάσεις από το ξενοδοχείο

1 Αεροδρόμιο : 20 km (ταξί κόστος: 25-30 €)
Λιμάνι (Aθηνίος): 24 km (taxi : 25-30 € )
Πολη των Φηρών: 12 km (ταξί κόστος : 15-20 € λεωφορείο : 1 €)
Παραλία του μπαξέ στην οία : 2 km
Παραλία της Αρμένη στην οία : 230 steps
Σούπερ μάρκετ: 50 m
Στάση Λεωφορείου: δίπλα στο ξενοδοχείο
 
 

Οία (Ια), Σαντορίνη

Η Ία ή Οία για τους Έλληνες είναι ένας από τις πιο διάσημες περιοχές του νησιού της Σαντορίνης. Ο γραφικός οικισμός της Οίας (Iα), βρίσκεται στην απόκρημνα βράχια της Οίας Σαντορίνης. Η Oία (Iα) έχει απόσταση 11 χλμ. στην Βορεία πλευρά της Σαντορίνης από την πρωτεύουσα του νησιού, τα Φηρά. Ορισμένα μοναδικά χαρακτηριστικά της Οία (ία) είναι η μαγευτική θέα στην Καλντέρα με το φανταστικό τοπίο του ηφαίστειου, το φημισμένο ηλιοβασίλεμα, την μοναδική αρμονία του Οικισμού της Οίας με τα μικρά λευκα υπόσκαφα σπιτια και τα μικρά καλντερίμια. Όλα αυτά συνδιάζουν ένα μοναδικό περιβάλλον στην πιο όμορφη περίχη του νησίου της Σαντορίνης, καλως ήρθατε στην γραφική Οια και στο ξενοδοχείο Atlantida villas.

 

Σαντορίνη, Κυκλάδες, Ελλάδα

Λεξείς δεν είναι αρκετές για να περιγράψουν την ομορφιά του νησιού της Σαντορίνης στις Κυκλάδες. Αυτό το νησί των κυκλάδων, η Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο δημοφιλής προρισμούς στην Ελλάδα. Όλοι έχουμε δεί σε κάποια εικόνα τα μοναδίκα τοπία της Σαντορίνης με τα λευκα σπίτια να αιωρούνται στα γκρεμνά της καλντέρας. Το νησί συνδιάζει κάποια μοναδικά χαρακτηρισικά που δεν μπορεί ευκολα να τα βρεί κάποιος σε κανένα αλλο νησί των Κυκλάδων, είναι μια γη γεμάτη αντιθέσεις ο συνδιασμός της αγρίας φυσικής ομορφιά του τοπίου με την απλότητα των χρωμάτων του παραδοσιακού οικισμού της Οίας και των αλλων χωρίων της Σαντορίνης την καθιστά το ιδανικό σημείο για ξεκούραστες διακοπές στην Ελλάδα.

 

Ελληνικα - ξενοδοχείο στην οία Σαντορίνη ξενοδοχεία Ατλαντίδα villas Αγγληκα - atlantida villas hotel in oia ia santorini hotels Ιταλικα - ξενοδοχείο στην οία Σαντορίνης Αtlantida villasΓερμανικα - σαντορίνη ξενοδοχεία atlantida villas Γαλλικα - οία Σαντορίνη ξενοδοχεία, Αtlantida villas Ισπανικα - ξενοδοχεία Αtlantida villas Ρωσσικα - ξενοδοχείο στην Οία ΣαντορίνηΙαπωνικα - οία Σαντορίνη ξενοδοχείαΚινεζiκα - Οία Σαντορίνη ξενοδοχεία Αtlantida villas


Atlantida Villas Οία

Καλώς ήλθατε στο ξενοδοχείο Atlantida Villas στην Οία (Iα) και στο νησί της Σαντορίνης στις Κυκλάδες. Το Ξενοδοχείο Atlantida villas με τα παραδοσιακά Στούντιος, Σουίτες και Διαμερίσματα, βρίσκεται στο όμορφο οικισμό της Οίας (Iας), στην Σαντορίνη, στο βόρειο κομμάτι του νησιού, σε ύψος 100μ. από την καλντέρα, στην άκρη του γκρεμού στον γραφικό οικισμό της Οίας (Iα). Από το ξενοδοχείο Atlantida villas της Σαντορίνη στους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου προσφέρεται κυκλική θέα στην Καλντέρα και στο μυστηριώδες ηφαίστειο. Οία Σαντορίνη (Οία) ξενοδοχεία.

Το ξενοδοχείο Atlantida Villas Σαντορίνη είναι ένα ξενοδοχείο 'Α κατηγορίας, - ξενοδοχεία της Οίας και λειτουργεί από 1η Απριλίου έως 30 Οκτωβρίου προσφέροντας διαμονή σε Στούντιος, Διαμερίσματα & Σουίτες.

Σας εγγυόμαστε πως από το μπαλκόνι σας θα αγναντεύετε την ανυπέρβλητη θέα του ηφαιστείου και της Καλντέρας. Ειδάλλως η διαμονή σας θα είναι δωρεάν.!
Αυτό το καλαίσθητο ξενοδοχείο των παραδοσιακών Δωμάτια, Στούντιος και Σουίτων, βρίσκεται στην αρχή του γραφικού οικισμού της Οίας (Iας) μόνο 12 λεπτά με τα πόδια από τον κέντρο της Οίας (IA) στην πλέον πιο προνομιακή τοποθεσία της Οίας Σαντορίνης.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΟΙΑ & ΚΥΚΛΑΔΕΣ οια διαμονη ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ξενοδοχείο - Atlantida villas view ξενοδοχείο στην Οία ία σαντορίνη ξενοδοχεία διαμονή - Atlantida villas ξενοδοχείο στην Οία σαντορίνης -  ξενοδοχεία σαντορίνης
   
Η Σαντορίνη είναι το τελευταίο Νότιο νησί των Κυκλάδων και είναι γνωστή για τη μοναδική ομορφιά της και τα γραφικά της τοπία. Η θέα της Καλντέρας από το ξενοδοχείο μας στην Οία (Ια).... Το ξενοδοχείο Atlantida villas στην Οία (Ια) Σαντορίνη προσφέρει υπηρεσίες στο ξενοδοχειακό συγκρότημα οι οποίες έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο για να κάνουν την διαμονή σας στο ξενοδοχείο.......
περισσότερα »   περισσότερα »


Το ξενοδοχείο Atlantida Villas λάβει μεγάλη υπερηφάνεια για τις 19 πλήρως εξοπλισμένα και ωραία σχεδιασμένα καταλύματα, Διαμερίσματα, Στούντιος και Σουίτες, όλα με τον παραδοσιακό κυκλαδίτικο στυλ και είναι χτισμένα σε διάρετικά επίπεδα στα γκρεμό, με βεράντες & μπαλκόνια που έχουν μοναδική πανοραμική θέα στην Καλντέρα. Η τοποθέσια του γραφικού ξενοδοχειού Atlantida villas στην Οία (Ία) Σαντορίνη είναι απίστευτη. Ο επισκέπτης θα το συνειδητοποιήσει αυτό, από την πρώτη στιγμή. Λόγω της προνομιακής τοποθεσίας του ξενοδοχείου στον γκρεμό της Οίας (IA), ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τη θέα στο ηφαίστειο και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης μπορεί να τα δεί τόσο από τους εσωτερικούς αλλα και από τους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου, ένα όραμα που θα μείνει χαραγμένα στο του μυαλό για πάντα, την στιγμή που θα φέρνει στο μιαλό του, την Οία Σαντορίνης.

Το ξενοδοχείο Atlantida villas στην επίσημη ιστοσελίδα του σας παρέχει γενικές πληροφορίες σχετικά με: Περιγραφή για το κάθε κατάλυμα που προσφέρει το ξενοδοχείο Atlantida villas των Σουιτών, Διαμερισμάτων & Στούντιος, ταξιδιωτικές πληροφορίες για τους επισκέπτες που θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους σε αυτό το μοναδικό νησί της Σαντορίνης στις Κυκλάδες, με πληροφορίες για το πανέμορφο οικισμό της Οία (Iα), για τα γύρω νησιά της Σαντορίνης με χάρτη του νησιού, Οία Σαντορίνης παραλίες και τα αξιοθέατα της Οία (IA) Σαντορίνη, επίσης τις αποστάσεις του ξενοδοχείο υ Atlantida villas Σουίτες, Διαμερισμάτα και Στούντιο από τα γύρω αξιοθέατα Οίας & Σαντορίνης.
Όλα αυτά καθιστούν αυτό το ξενοδοχείο της Οίας (IA), ένα από τα πιο οργανωμένα ξενοδοχεία στην Οία Σαντορίνης.

Έτσι, σας καλώς όριζουμε στο ξενοδοχείο μας Atlantida villas στην Οία: ένα μοναδικό μέρος για τη διαμονή σας, στην μοναδική Οία Σαντορίνη, Ελλάδα!