Σαντορίνη ξενοδοχεία Οία ξενοδοχείο Ατλαντίδα Ενοικιαζόμενα δωμάτια

Πολιτικές Ξενοδοχείου

ΠΕΡΙΟΔΟΙ

Χαμηλή Περίοδος:
1 Απρ. - 10 Μαίου & 1 Οκτ. - 31 Οκτ.
Μέση Περίοδος:
11 Μαίου - 5 Ιουν. & 21 Σεπ. - 30 Σεπ.
Υψηλή Περίοδος:
6 Ιουν. - 20 Ιουλ. & 1 Σεπτ. - 20 Σεπτ.
Περίοδο Αιχμής:
21 Ιουλίου - 31 Αυγούστου

Για να κάνετε κράτηση στο Atlantida villas στην Οία Σαντορίνη, είναι απαραίτητο να στείλετε ενα νουμερο καρτας (Visa, Mastercard) μέσω φαξ +30 22860 28633 ή μεσο email info@atlantidavillas.net ή αν δεν υπάρχει να γίνει μια προκαταβολή 25%, μέσω: κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.Απαιτείται προκαταβολή 25% του συνολικού κόστους.

Check-in : 12:30 & Check-out : 11:00

Στο ξενοδοχείο Atlantida: όλα τα είδοι των δωματίων περιλαμβάνουν καναπέδες κρεβάτια τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ένα επιπλέον κρεβάτια.

Υπηρεσία μεταφοράς:
Μεταφορά με ταξί ή Βάν: 30 ευρό για 2 άτομα, Κάθε επιπλέον άτομο είναι 5 ευρό επιπλέον. Για γκρούπ από 5 έως 20 άτομα, 7 ευρό το κάθε άτομο / για κάθε διαδρομή. Για δύο παιδιά ηλικίας κάτω των 8 (ενδεικτικά) θεωρούνται εώς ένας ενήλικος.

Εκδρομές με καραβάκι & Ενοικίαση αμαξίου στην Οία
Στην Οία Σαντορίνη μέσο του ξενοδοχείου μας υπάρχει η δυνατότητα να νοικίασετε ένα αμάξι ή να κλείσουμε και να οργανώσουμε για σας μια εκδρομή στην καλντέρα της Σαντορίνης με καραβάκι, όλες αυτές οι υπηρεσίες είναι χωρίς καμία απολυτός χρέωση, το ξενοδοχείο αναλαμβάνει να σας κλείσει τα εισητήρια και να κάνει όλη την οργάνωση.

Συστημα κρατησεών: Κάντε ονλίνε κρατήση >>scrollup

Πάνω
Κάτω

scrolldown

Γνωρίζατε ότι μέσο του online σύστημα κρατήσεων μας, μπορείτε να μειώσετε την τιμή του δωματίου σας, επιλέγοντας κατηγορίες τιμών όπως: Early booking reward ή το Non refundable.
Κάντε κλικ στο μπλε κουμπί με την ονομασία "Book Online" για να ελέγξτε τις τιμές μας online.