Στο Ατλαντίδα, δεν είναι τυχαίο ότι το 1/3 των πελατών μας, είναι παλιοί πελάτες του ξενοδοχείου (Πολλοί εκ των οποίων εχούν κάνουν τις διακοπές τους στο ξενοδοχείο μας δύο ή και ... περισσότερες φορές στο παρελθόν). Σαν επιβραβεύση για αυτό, το ξενοδοχείο έχει δημιουργήσει την υπηρεσία `` Κάρτα επιβράβευσης παλιών πελατών``.
Με αυτήν την υπηρεσία, όλοι οι πρώην πελάτες του Atlantida Villas, έχουν το δικαίωμα έχοντας την κάρτα, κάτα την νέα άφιξή τους στην Οία και στο ξενοδοχείο μας, να πάρουν έκπτωση -20% .
Όλοι οι πελάτες μας πρέπει να γνωρίζουν: Κάτα την αναχώρηση των πελατών από το ξενοδοχείο, θα πρέπει να ζητήσουν την κάρτα του ξενοδοχείου (με σφραγίδα και υπογραφή, καθώς επίσης και τον ειδικό ID αριθμό της κάρτας).
Παρόλα αυτά, το ξενοδοχείο διατηρή κάθε δικαίωμα, να μη αποδεκτή οποιαδήποτε απαίτηση έκπτωσης, εάν δεν τηρηθούν οι ακόλουθες διαδικασίες...
 
FAQ Ερωτήσης / Απαντήσης
 


Τι οφέλη έχω, έαν γίνω πελάτης του Ατλαντίδα ?

Ποια είναι τα οφέλη που έχω, αν επιστρέψω στο ξενοδοχείο ?

Όλοι οι παλίοι πελάτες του Ατλαντίδα έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν επιπλέον έκπτωση στην επίσημη τιμή του δωματίου. Αυτή η έκπτωση φτάνει έως και -20% στην επίσημη τιμή του κάθε εκάστοτε δωματίου.!

Τι πρέπει να κάνω για να γίνω πρώην πελάτης σας ?

Πρώτα απ 'όλα θα πρέπει να έχετε μείνει έστω και μια φορά στο ξενοδοχείο μας, και επίσης είναι αναγκαίο κατά την αναχώρηση σας για να ζητήσετε να σας παρέχουμε την κάρτα του ξενοδοχείου, με τα απαραίτητα ``περιεχόμενα της κάρτας``.

Είμαι πελάτη σας και έχω την εν λόγο κάρτα, τι άλλο χρειάζομαι ?

Παρακαλούμε σημειώστε: ότι η κάρτα του ξενοδοχείου πρέπει απαραίτητα να έχει τη σφραγίδα και την υπογραφή καθώς και το ειδικό αριθμό ID, έτσι ώστε στο μέλλον να μπορείτε να πάρετε την έκπτωση από το ξενοδοχείο μας. Αν έχετε την εν λόγο κάρτα ή το παλιό απόκομμα από το φυλλάδιο του ξενοδοχείου με την υπογραφή, παρακαλούμε να μας το στείλετε μέσο έμαιλ, έτσι ώστε να ενεργοποιήσουμε για εσάς την έκπτωση (-20%).

Είμαι πρώην πελάτης, Θα πάρω αυτήν έκτωση μέσω ενός ονλίνε συστήματος κρατήσεων;

Όχι σε καμμία περίπτωση, Όλες οι ειδικές προσφορές του ξενοδοχείου καθώς και όλα όσα έχουν να κάνουν με την έκτωση των πρώην πελάτων μας, γίνονται και επιβεβαιώνονται μόνο έαν η κράτηση γίνει μέσω του ξενοδοχείου Ατλαντίδα ... (Σε αύτο το ξενοδοχείο δεν κανεί καμία απολύτως εξαίρεση).

Είμαι πρώην πελάτης του Ατλαντίδα, μπορώ να πάρω την έκτωση -20% μέσο ταξ. γραφείου ;

Όχι σε καμμία περίπτωση, μόνο έαν και εφόσων η κράτηση γίνει μέσω του ξενοδοχείου ... (Σε αύτο το Ατλαντίδα δεν κανεί καμία εξαίρεση).

Δεν έχω μείνει ξάνα στο ξενοδοχείο, μπορώ να πάρω την έκπτωση -20% των πελάτων σας;

Όχι σε καμμία περίπτωση, Μόνο οι πελάτες (Οί κάτοχοι της κάρτας) έχουν αύτο το δικαίωμα, σε αυτό σε καμμία περίπτωση δεν μπορούμε να κάνουμε καμία εξαίρεση.!

Υπάρχει κάτι άλλο που θα πρέπει να ξέρω για την επιβράβευση των κατόχων της κάρτας ?

Όλοι οι κάτοχοι της εν λόγο κάρτας πρώην πελάτες έχουν επιπλέον: Δωρεάν πολιτική ακύρωσεων & Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (Είναι πολύ σημαντικό, φυσικά, το ξενοδοχείο Ατλαντίδα να έχει την διάθεσιμότητα, προκειμένου να το στηρίξει αυτό / Αυτό βέβαια εξαρτάται επίσης και από την περίοδο της κράτησης).!

Δεν έχετε μείνει στην Οία και στο ξενοδοχείο μας ακόμα ;
Εάν όχι.! Τότε χάνετε χρήματα, στα αλλα ξενοδοχεία της Οίας.


Μην δίστασε να επικοινωνήσετε μαζί μας: info@atlantidavillas.net