Οία ξενοδοχεία Σαντορίνη Atlantida villas Οία ξενοδοχείο διαμονή


Οία ξενοδοχείο Atlantida villas

Iδανική επιλογή για μια αξέχαστη εμπειρία στην Σαντορίνη είναι το ξενοδοχείο Atlantida Villas στην Οία Σαντορίνη, βρίσκεται στο όμορφο παραδοσιακό οικισμό της Οίας, πάνω στον γκρεμό (Γνωστό ως Καλντέρα) προσφέροντας μοναδική θέα στο ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Σας εγγυόμαστε ότι από το υπνοδωμάτιό σας θα έχετε μια καταπληκτική θέα στο ηφαίστειο της Σαντορίνης και στην καλντέρα (θέα στη θάλασσα).

Οία Σαντορίνη ξενοδοχεία: Το Atlantida Villas ανήκει στην 'Α κατηγορία ξενοδοχεία της Οίας και λειτουργεί από 1η Απρ. έως 30 Οκτ. προσφέροντας διαμονή σε παραδοσιακά καταλύματα όπως Στούντιος, Διαμερίσματα, Βίλες & Σουίτες.Το ξενοδοχείο στην Οία βρίσκετε στην αρχή του οικισμού της Οίας πάνω στον γκρεμό της Σαντορίνης,
στην πλέον προνομιακή τοποθεσία της Οίας, ο επισκέπτης θα το συνειδητοποιήσει αυτό από την πρώτη μάτια βλέποντας την κυκλική θέα που προσφέρει το ξενοδοχείο στην Οία.

Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει 19 πλήρως εξοπλισμένα και άνετα παραδοσιακά καταλύματα, Διαμερίσματα, Στούντιος και Σουίτες. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι ή βεράντα και είναι όλα διακοσμημένα βάση του παραδοσιακού κυκλαδίτικου στυλ, κτισμένα πάνω στον γκρεμό της Οίας γνωστή ως Καλντέρα.

Το περιβάλλον διαμονής που δημιουργεί το ξενοδοχείο Atlantida villas σε συνδυασμό με τις σύγχρονες ανέσεις στο ξενοδοχειό, καθιστούν το ξενοδοχείο μας, ένα από τα πιο καλά οργανωμένα & καλήτερα ξενοδοχεία στην Οία Σαντορίνη.
scrollup

Πάνω
Κάτω

scrolldown

    Θέλετε την καλύτερη θέα στην Οία ;
    Το εγγυόμαστε αυτό: από την κρεβατί σας θα έχετε μια υπέροχη θέα πρός το ηφαίστειο.! Ειδάλλως η διαμονή σας θα είναι δωρεάν.!
    Κάντε κράτηση απευθείας μέσο του ονλίνε μας και κερδίστε -20% στην κρατησή σας.!